Vastuullisuus on arkipäivää

Meille Lidlissä vastuullisuus on arkipäivää. Visiomme on tehdä siitä arkipäivää myös asiakkaillemme. Huomioimme ympäristön, ihmiset ja kannattavuuden kaikissa päätöksissämme. Haluamme tehdä vastuullisista tuotteista ja toiminnasta valtavirtaa.

Raportoimme vastuullisuusteoistamme vuosittain. Ensimmäisen Lidl Suomen vastuullisuusraportin julkaisimme syyskuussa 2019. Uusimmassa katsauksessa kerromme tilikauden 2019 tapahtumista ja teoista. Seuraava raportointistandardien mukainen laajempi selvitys julkaistaan vuonna 2021.

Lidl Suomi vastuullisuuskatsaus 2019

Tutustu vastuullisuustekoihimme 2019

Vastuullisia tekoja -katsauksessamme kerromme tilikauden 2019 kehityksestä. Katsauksen aiheita ovat muovi, hävikki, hiilineutraalius, ympäristöystävällinen rakentaminen, terveellisyys ja kasvisvaihtoehdot sekä toimintamme työnantajana. 

Lidl Suomi Vastuullisuusraportti tilikausi 2018

Tutustu vastuullisuusraporttiimme 2018

Ensimmäisessä vastuullisuusraportissamme kerromme, mitä vastuullisuuden arkipäiväisyys meille käytännössä tarkoittaa. Raportointistandardien mukaan laadittu selvitys avaa kattavasti vastuullisuustekojamme tilikaudella 03/2018-02/2019 sekä tulevaisuuden tavoitteitamme.