Lidl myymälä aurinkopaneelit

Lidl yrityksenä

Kestävät arvot ja menestys kulkevat käsi kädessä

Vuodesta 2002 lähtien olemme tarjonneet Suomessa kattavan valikoiman kotimaisia herkkuja ja kansainvälisiä huipputuotteita heille, jotka haluavat tehdä ostoksensa helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Mielestämme laatu, edullinen hinta ja vastuullisuus mahtuvat samaan ostoskoriin.

Huomioimme päivittäisessä työssämme taloudellisen ja sosiaalisen vastuun sekä ympäristövastuun. Yksinkertaiset ja asiakaslähtöiset toimintatavat, resurssien vastuullinen käyttö sekä asiakkaiden, työntekijöiden ja liikekumppaneiden kunnioittaminen ovat päivittäisen toimintamme perusta. 

picture

Lidlin historia - yksinkertainen resepti menestykseen

Suomen ensimmäiset kymmenen Lidl-myymälää avattiin elokuussa 2002. Nyt yli 180 myymälän verkostomme ulottuu Hangosta Sodankylään. Jakelukeskuksemme Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä toimittavat tuotteet kaikkiin myymälöihimme tuoreina ja ajoissa viikon jokaisena päivänä. Taustalla tukemassa on pääkonttorimme Espoossa. Yhteensä Lidl Suomi työllistää 5300 kaupan alan ammattilaista, joille on tarjolla huikeita kehitysmahdollisuuksia sekä kotimaassa että muissa Lidl-maissa.

Lue lisää Lidlin historiasta
picture

Lidl Suomen johtoryhmä

Tutustu Lidlin johtoryhmään