Erilaisia suklaakonvehteja lähikuvassa.

Vastuullista suklaata

Suklaa kuuluu monen suosikkiherkkuihin ja erityisesti juhlakaudella toinen toistaan houkuttelevammat makeiset saavat veden herahtamaan kielelle. Valitsemalla ostoskoriin Lidlin oman merkin suklaata voi olla varma siitä, että se on paitsi herkullista myös varmasti vastuullista.

Kaikki omien merkkiemme suklaissa käytetty kaakao on vastuullisuussertifioitua. Sertifiointi varmentaa, että kaakaon tuotannossa on otettu huomioon sekä ihmisoikeudet että ympäristö.

Herkuttele Reilusti

Erilaisia herkkuja jouluisessa asetelmassa.

Kaikki Favorina-merkkimme suklaat on varustettu Reilun kaupan sertifikaatilla.

Reilun kaupan kaakao tulee pienviljelijöiden tiloilta, joille Reilu kauppa maksaa Reilun kaupan takuuhintaa sekä Reilun kaupan lisää. Viljelijät saavat koulutusta niin viljelyyn, vastuullisuuteen kuin kaupankäyntiinkin liittyen. Reilun kaupan tiloilla lapsityövoiman käyttö on kiellettyä ja ihmisoikeuksien lisäksi Reilu kauppa kiinnittää huomiota myös ympäristöasioihin.

Lidlissä kaikki omien merkkien suklaa on vastuullisuussertifioitua. Favorinan lisäksi kaikilla Fin Carré sekä J. D. Gross -suklailla on Reilun kaupan sertifikaatti. Vastuullisen suklaavalikoimamme erikoisuus on Reilu kauppa -sertifioitu Way to Go -suklaa, jonka myynnistä viljelijät saavat Reilun kaupan lisän päälle Lidl-lisää.

Kaikki Lidlin oman merkin suklaat on vastuullisuussertifioitu

Sertifikaatti kertoo, että kaakao on tuotettu vastuullisesti

Kaikki Favorinan suklaat ovat Reilun kaupan suklaata

Tavoitteena Suomen vastuullisin ostoskassi

Tavoitteena Suomen vastuullisin ostoskassi.

Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla se kauppa, josta löydät Suomen vastuullisimman ostoskassin nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme puolestasi, että tuotteiden raaka-aineet ovat sertifioituja ja pakkaukset fiksuja. Lisäksi tarjoamme laajan kattauksen terveellisiä tuotteita ja teemme aktiivisesti töitä ilmaston eteen.