Vastuullisuus on arkipäivää.

Kestävää liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa

Hyvä planeetalle, hyvä ihmisille, hyvä sinulle. Lidlin vastuullisuustyön osa-alueet.

Meille vastuullisuus on kestävästi valmistettuja tuotteita ja raaka-aineita, fiksuja pakkauksia, hiilineutraaliutta ja nerokasta energiankäyttöä, välittämistä ja vuoropuhelua – ja paljon muuta. Vastuullinen toiminta näkyy ja vaikuttaa pellolla, luonnossa, työpaikoilla ja kodeissa, paikallisesti ja kansainvälisesti. Ihmisen ja ympäristön huomioiva vastuullisuus on liiketoimintamme ja menestyksemme edellytys.

Siksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaamme. Me Lidlissä uskomme, että hyvä liiketoiminta on hyväksi sekä ihmisille että planeetalle. Suojelemme ilmastoa, luonnon monimuotoisuutta ja luonnonvaroja sekä edistämme terveyttä, reilua toimintaa ja vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa.

Hyvä planeetalle

Hyvinvoiva ympäristö on edellytys monipuoliselle kaupalle. Jotta ruuantuotanto voidaan turvata myös tulevaisuudessa, täytyy meidän hillitä ilmastonmuutosta, huolehtia elonkirjosta ja käyttää luonnonvaroja fiksusti.

Hyvä ihmisille

Toimintamme vaikuttaa moniin ja siksi huomioimme ihmiset lähellä ja kaukana. Haluamme olla reilu työnantaja ja liikekumppani, pitää huolta ihmisoikeuksista, huolehtia hyvinvoinnista sekä käydä avointa vuoropuhelua.

Hyvä sinulle

Mielestämme vastuullisen valinnan tekemisen pitäisi olla arkipäiväisen helppo asia. Siksi olemme tehneet vastuullisia valintoja puolestasi, sillä laadukkaan ja vastuullisen tuotevalikoiman ansiosta parempien valintojen tekeminen sinulle asiakkaanamme on helppoa. Tavoitteemme onkin tarjota Suomen vastuullisin ostoskassi – nyt ja tulevaisuudessa.

Julkaisumme

Kohti parempaa huomista.