Valmistettu vastuullisesti FSC-sertifioidusta puusta.

Puuleluja vastuullisesti hoidetuista metsistä

Lapsille lelut ovat tärkeä osa arkea ja ne kuuluvat myös osaksi Suomen vastuullisinta ostoskassia. Meillä onkin hyviä uutisia niille, jotka etsivät vastuullista lahjaa leikki-ikäisille: kaikki puulelujemme puu on FSC-sertifioitua, eli puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Vastuullisia puutuotteita

Kaikkien puulelujemme puu on FSC-sertifioitua.

Tavoitteenamme on, että kaikki omat puukuitua sisältävät tuotteemme ja pakkauksemme ovat FSC-sertifioituja tai kierrätyskuitua vuoteen 2025 mennessä.

FSC-sertifikaatti varmistaa, että puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Mitä FSC-sertifiointi tuotteessa tarkoittaa?

Puinen junarata ja muita puuleluja.

FSC-sertifioitu puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. FSC (eli Forest Stewardship Council) on kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka toimii ympäristöä huomioonottavan, sosiaalisesti vastuullisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon puolesta.

Valitsemalla sertifioidun tuotteen voi olla varma, että puumateriaan valmistuksessa on otettu huomioon niin ympäristö kuin ihmisoikeudet. FSC tukee luonnon monimuotoisuutta ja takaa työntekijöille riittävän palkan ja turvallisen työskentely-ympäristön. Metsänomistajat sitoutuvat sertifioinnin kriteereihin ja tuotteen koko tuotantoketju on jäljitettävissä.

Tukemalla vastuullista metsänhoitoa voi edistää monimuotoisten metsien säilymistä myös tuleville sukupolville. 

Puulelu on pukinkontin paras lahja

Lidlin lelukuvaston kansi: joulukuusi, lapsi pitää pakettia, joululahjapakettitorni

Onko etsinnässä kiva ja vastuullinen lahja leikki-ikäiselle? Puulelu on oiva valinta pukinkonttiin!

Puu on mainio materiaali lelulle: se on ekologinen ja kestävä, ja puulelu on kädessä mukavan tuntuinen. Puiset lelut ovat myös visuaalisesti hyvä valinta: puinen lelu on miellyttävän ja harmonisen näköinen. 

Hyvien ominaisuuksiensa ansiosta puulelut ovat saavuttaneet suuren suosion. Tänäkin jouluna meillä on myynnissä monia puuleluja eri-ikäisille lapsille: meiltä löytyy niin palapelit, junaradat kuin leikkikäyttötavarat kuten lastenvaunut ja ostoskorit tuotteineen. Lidlistä löytyy varmasti jokaiselle lapselle mieluisa puulelu.

Tavoitteena Suomen vastuullisin ostoskassi

Kuvassa on piirretty Lidlin ostoskassi ja teksti: Tavoitteena Suomen vastuullisin ostoskassi.

Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla se kauppa, josta löydät Suomen vastuullisimman ostoskassin nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme puolestasi, että tuotteiden raaka-aineet ovat sertifioituja ja pakkaukset fiksuja. Lisäksi tarjoamme laajan kattauksen terveellisiä tuotteita ja teemme aktiivisesti töitä ilmaston eteen.