Lidl myymälä talvimaisemassa

Ota yhteyttä

Lidlin asiakaspalvelija

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee ma-pe kello 9.00-19.00. Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 0800 05435. Numeroon soittaminen on maksutonta. Nauhoitamme puhelut asiakastapahtuman todentamiseksi ja palvelumme laadun varmentamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä web-lomakkeen kautta täältä tai sähköpostitse asiakaspalvelu(a)lidl.fi.

Palvelemme myös sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube).

Lidliläisiä työssään

Rekrytointi

Haluatko kuulua vauhdikkaaseen tiimiin, tartutko mielelläsi töihin, oletko oma-aloitteinen ja osaatko ottaa vastuuta? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

Työskentelemme yhdessä tuloksellisesti ja dynaamisesti laadun ja menestyksen puolesta. Osana kansainvälistä yhtiötä voimme tarjota sinulle työtä ja urapolkuja useissa eri ammateissa. Menestyksemme perustuu houkutteleviin työoloihin ja keskinäiseen kunnioitukseen.

Jos kiinnostuit, lue lisää Lidlistä työnantajana.

 

Lidl-logo

Viestintä

Haluatko haastatella lidliläisiä, tarvitsetko kommentin juttuusi? Haluatko tarkistaa Lidliin liittyvän faktan tai kaipaatko kuvitusta?

Viestintäosastomme palvelee median edustajia osoitteessa media(a)lidl.fi ja numerossa (09) 2345 6400.

Vastaamme yritystämme, toimintaamme ja tuotteitamme koskeviin median edustajien kysymyksiin ja palvelemme haastattelupyyntöihin, kuvauslupiin sekä yritys- ja tuotekuviin liittyvissä asioissa. Tiedotteemme ja kuvapankin löydät uutishuoneestamme.

Lidl-myymälä

Kiinteistöt

Haluatko myydä tai vuokrata meille kiinteistön? Vai etsitkö ehkä liiketilaa omalle liiketoiminnallesi? Tutustu myymälä- ja jakelukeskuskonsepteihimme sekä kiinteistötarjontaamme alla olevasta painikeesta ja ota rohkeasti yhteyttä liikepaikka(a)lidl.fi.