Lidl myymälä talvimaisemassa

Ota yhteyttä

Lidlin asiakaspalvelija

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää esimerkiksi tuotteistamme, niiden käyttöohjeista tai myymälän aukioloajoista? Asiakaspalvelusivustoltamme löydät kätevästi vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin sekä yhteydenottolomakkeen asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-19 välillä.

Lidliläisiä työssään

Rekrytointi

Haluatko kuulua vauhdikkaaseen tiimiin, tartutko mielelläsi töihin, oletko oma-aloitteinen ja osaatko ottaa vastuuta? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

Työskentelemme yhdessä tuloksellisesti ja dynaamisesti laadun ja menestyksen puolesta. Osana kansainvälistä yhtiötä voimme tarjota sinulle työtä ja urapolkuja useissa eri ammateissa. Menestyksemme perustuu houkutteleviin työoloihin ja keskinäiseen kunnioitukseen.

Jos kiinnostuit, lue lisää Lidlistä työnantajana.

Lidl-logo

Viestintä

Haluatko haastatella lidliläisiä, tarvitsetko kommentin juttuusi? Haluatko tarkistaa Lidliin liittyvän faktan tai kaipaatko kuvitusta? Viestintäosastomme palvelee median edustajia osoitteessa media(a)lidl.fi.

Vastaamme yritystämme, toimintaamme ja tuotteitamme koskeviin median edustajien kysymyksiin ja palvelemme haastattelupyyntöihin, kuvauslupiin sekä yritys- ja tuotekuviin liittyvissä asioissa. Tiedotteemme, kuvapankin ja yhteystietomme löydät uutishuoneestamme.

Lidl-myymälä

Kiinteistöt

Haluatko myydä tai vuokrata meille kiinteistön? Vai etsitkö ehkä liiketilaa omalle liiketoiminnallesi? Tutustu myymälä- ja jakelukeskuskonsepteihimme sekä kiinteistötarjontaamme alla olevasta painikeesta ja ota rohkeasti yhteyttä liikepaikka(a)lidl.fi.

 

Mies ja nainen varastolla.

Tavarantoimittajat

Haluatko tarjota meille tuotetta myyntiin? Me Lidlillä olemme sitä mieltä, että pitkäaikaisten ja toimivien yhteistyösuhteiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme maan parhaat tuotteet halvimpaan hintaan myymälöissämme joka päivä. Ota meihin yhteyttä lomakkeella (lomake on englanniksi).