Lidl-valokuutio.

Lidl Suomi

Lidlin toiminta perustuu selkeään ja yksinkertaiseen konseptiin, joka mahdollistaa parhaan laadun ja halvan hinnan yhdistämisen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Suomen kokonaisedullisin ostoskori iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien.

Olemme toimineet Suomessa vuodesta 2002 ja menestyneet dynaamisena ja luotettavana työnantajana. Olemme tietoisia vastuustamme työntekijöitämme, liikekumppaneitamme, ympäristöä ja yhteiskuntaa kohtaan. Lidlin tavoitteena on kasvaa kannattavasti, mutta samalla haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa. Osallistumme julkiseen keskusteluun, tarjoamme työpaikkoja ja luomme osaltamme talouskasvua Suomeen. Uskomme, että kestävä ja kannattava liiketoiminta on sekä yhteiskunnan, lidliläisten että paikallisten sidosryhmien etu.

Lidl muki ja korvapuustit

Lidl – kansainvälinen ja paikallinen

Osana Schwarz-Groupia olemme yksi johtavista elintarvikkeiden vähittäiskauppiaista Euroopassa ja sen ulkopuolella. Menestyksemme avain on yksinkertainen ja tehokas liiketoimintamalli.

Päivittäinen toimintamme pohjautuu arvoihimme. Emme tavoittele taloudellista tehokkuutta hinnalla millä hyvänsä vaan yhteiskunnallisena toimijana kannamme vastuumme niin työntekijöistämme kuin ympäristöstä. Selkeät ohjeet ja sitoutuminen arvoihimme muodostavat perustan sille, miten työskentelemme Lidlissä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lue tästä lisää yrityksestämme, arvoistamme ja suuntaviivoistamme. 

Mies kulkee metsässä Lidl-kangaskassi kädessään

Vastuullisuus on meille arkipäivää

Vastuullisuustyömme visio on, että vastuullisuus on arkipäivää. Meistä yrityksen vastuullisuus on vaikuttavaa silloin, kun se koskettaa jokaisen työntekijän ja asiakkaan arkea.

Vastuullisuus on Lidlissä arkipäivää ja osa jokaisen lidliläisen työtä: kierrätystä, laadunvalvontaa, hävinkintorjuntaa, energiatehokkuutta, valikoimapäätöksiä ja kollegoiden ja asiakkaiden arvostamista.

Haluamme tehdä vastuullisuudesta arkipäivää myös asiakkaillemme, jatkuvasti kehittämällä tuotteidemme ja toimintamme vastuullisuutta. Vastuullisten valintojen ei tarvitse olla vaikeita.

Työntekijä hymyilee etualalla ja taustalla kollegat keskustelevat pöydän ääressä

Liity menestyvään joukkoomme - ura Lidlissä

Työntekijämme ovat menestyksemme kulmakivi. Työllämme on erityisen tärkeä merkitys: lidliläiset kattavat suomalaisten ruokapöydät laadukkaasti, edullisesti ja iloisesti palvellen. Sen lisäksi, että vaikutamme päivittäin suomalaisten arkeen, tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen osaajille myymälöissä, jakelukeskuksissa ja pääkonttorilla. Osana kansainvälistä yhtiötä tarjoamme mahdollisuuksia myös ulkomailla.

Haluamme olla lidliläisille paras työpaikka. Lidliläisten mielestä olemmekin vastuullinen työnantaja, ja parasta omassa työssä meillä on hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus olla oma itsensä.

Lidl-myymälän julkisivu

Kiinteistömme ja myymälämme - räätälöityjä, menestyviä ratkaisuja

Kaupunkien reuna-alueet, maaseutu, tiiviisti rakennetut kaupunkikeskustat – rakentamiseen eri ympäristöissä liittyy erilaisia vaatimuksia ja haasteita. Erilaisten myymäläkonseptiemme avulla jokaiseen sijaintiin löytyy sopiva ratkaisu.

Monipuolinen kokemuksemme noin 10 500 Lidl-myymälästä sekä noin 150 jakelukeskuksesta ympäri maailmaa tekevät meistä rakentamisen asiantuntijan. Olemme joustavia ja mukautamme myymälämme yksilöllisesti kuhunkin ympäristöön. Logistiikkakeskusten konseptimme olemme kehittäneet täysin uusiksi taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset näkökohdat huomioiden.

Panostamme joka päivä tulevaisuuden moderniin päivittäistavarakauppaan. 

Polkupyörä jonka korissa Lidl-kassi

Kaupan alalla on säpinää - uutishuoneemme medialle

Haluatko haastatella lidliläisiä, tarvitsetko kommentin juttuusi? Haluatko tarkistaa Lidliin liittyvän faktan tai kaipaatko kuvitusta?

Mediaa palvelee viestintäosastomme osoitteessa media@lidl.fi ja numerossa (09) 2345 6400.

Vastaamme yritystämme, toimintaamme ja tuotteitamme koskeviin median edustajien kysymyksiin ja palvelemme haastattelupyyntöihin, kuvauslupiin sekä yritys- ja tuotekuviin liittyvissä asioissa.

Tiedotteemme ja kuvapankin löydät uutishuoneestamme.