Sähköauto latauspiste

Sähköautojen latauspisteet

Sähköauto saa virtaa maksutta kauppareissun aikana

Sähkö- ja hybridiautot lisääntyvät vauhdilla. Lidl tarjoaa asiakkailleen maksuttomia pikalatauspisteitä yhdentoista valtateiden varsilla sijaitsevan myymälän parkkipaikoilla.
Pikalatauslaitteella akku latautuu jo 15–30 minuutissa niin, että auton toimintasäde yltää noin 120–160 kilometriin. Pikalatauslaitteet soveltuvat sekä ladattaville hybrideille että täyssähköautoille ja kaikkiin latausstandardeihin.

  • Kattava latausverkosto. Sähköautot ovat varteenotettava liikkumismuoto vain, kun latauspisteitä on riittävästi. Tarjoamme pikalatauspisteet asiakkaidemme käyttöön valtateiden varsilla ilmaiseksi.
  • Vastuullinen kauppareissu. Sähköautojen latauspisteet ovat meille osa hyvää asiakaspalvelua. Ne ovat myös luonteva jatkumo muulle vastuullisuustyöllemme kuten energiatehokkuudelle ja raaka-aineiden sertifioinnille.
  • Kohti hiilineutraaliutta. Tavoittelemme hiilineutraaliutta vuoden 2025 loppuun mennessä ja haluamme auttaa myös asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään.

Faktat

lrb.clock

Pikalatauspiste lataa nopeasti

Pikalatauksessa auton akun varauskapasiteetista saadaan noin puolessa tunnissa täyteen noin 80 %. Se vastaa 120–160 kilometrin toimintasädettä.

lrb.echarger

Lataaminen on ilmaista

Sähköauton lataaminen on Lidlin asiakkaille ilmaista.

lrb.map-marker

Latauspisteiden sijainnit

Latauspisteitä löytyy Turusta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Lempäälästä, Jyväskylästä, Kuopiosta, Mikkelistä, Kouvolasta ja Heinolasta. Katso lista myymälöistä alla.

lrb.expand

Sähköautokanta kasvaa

Vuoden 2018 aikana ladattavien hybridiautojen määrä kasvoi Suomessa 146 % ja täyssähköautojen 64 %. Vuoden lopussa rekisterissä oli kaikkiaan 14 000 hybridi- tai täyssähköautoa.

Täältä löydät sähköauton latauspisteen:

Kotka-Sutela
Turku-Vähäheikkilä
Turku-Skanssi
Helsinki-Alppikylä
Helsinki-Ala-Tikkurila
Hämeenlinna-Tiiriö
Lempäälä-Marjamäki
Jyväskylä-Palokka
Kuopio-Haapaniemi
Mikkeli-Urpola
Kouvola-Tornionmäki
Heinola

Latauspisteet ovat käytössä myymälöiden aukioloaikoina ja autoa voi ladata enimmillään tunnin ajan. Lataamista varten on varattu parkkipaikalta kaksi ruutua.