Lidlin logo

Tuotelahjoitukset

Lahjoituksia ja ruoka-apua Hangosta Sodankylään

Tuemme vuosittain lukuisia paikallisia hankkeita ja tapahtumia pääasiassa tuotelahjoituksin. Haluamme panostaa erityisesti lasten, nuorten ja perheiden arkeen sekä liikunnallisiin harrastuksiin. Teemme yhteistyötä myös kymmenien ruoka-apua jakavien järjestöjen kanssa.

Tavoitteet

  • Mukana tasapuolisesti erilaisissa tapahtumissa. Haluamme olla mukana lasten, nuorten ja perheiden arjessa. Tavoitteemme on tukea monipuolisesti eri lajeja ja eri ikäisiä lapsia ja nuoria ympäri Suomen.
  • Terveelliset elämäntavat lapsille. Tuemme tapahtumia pääasiassa tuotelahjoituksin ja mieluiten tuotteilla, jotka tukevat liikunnallista, terveellistä elämäntapaa.
  • Hävikkiruoka hyötykäyttöön. Ensisijainen tavoitteemme on, ettei ruokahävikkiä synny. Koska kaikkea hävikkiä ei voi torjua, lahjoitamme myymättä jääneitä tuotteita ruoka-apuun kymmenistä myymälöistämme ja kolmesta jakelukeskuksestamme. Teemme pitkäaikaisia sopimuksia ja sopimuskumppanimme hakevat myymättä jääneitä tuotteita myymälöistä säännöllisesti.

Faktat

Jätä hakemus kuukausi ennen tapahtumaa

Saamme lukuisia pyyntöjä tukea erilaisia hankkeita ja tapahtumia. Jätäthän hakemuksesi vähintään kuukausi ennen tapahtumaa, jotta ehdimme käsitellä sen.

Lapsen liikuntasuositus 1,5-3 tuntia päivässä

Toivomme, että tukemme paikallisille tapahtumille auttaa luomaan matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia pienille ja hieman suuremmillekin liikkujille.

Tuotelahjoituspyyntö

Lähetä pyyntösi osoitteeseen sponsorointi@lidl.fi sivun alalaidasta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Tukeminen toteutetaan urheiluseurojen, hyväntekeväisyysjärjestöjen ja muiden voittoa tavoittelemattomien tahojen kautta.

Yli 150 paikallista tapahtumaa vuosittain

Tukemiimme tapahtumiin osallistuu tuhansia lapsia ja nuoria eri puolilla Suomea.

Näin haet tukea paikalliseen tapahtumaan

Voit lähettää lahjoituspyyntösi osoitteeseen sponsorointi@lidl.fi.

Pyynnön käsittelyn nopeuttamiseksi kerrothan seuraavat asiat viestissäsi:

  • Tapahtuman nimi, paikka ja aika
  • Tapahtuman kohderyhmä
  • Onko kyseessä ulko- vai sisätapahtuma
  • Osallistujamäärä
  • Järjestävän tahon nimi
  • Mitä tuotteita toivotte
  • Mistä myymälästä noutaisitte tuotteet ja milloin

Sähköpostiosoitteen sponsorointi@lidl.fi kautta käsitellyt viestit ja viestien käsittelyyn liittyvät tarpeelliset henkilötiedot rekisteröityvät Lidl Suomi Kommandiittiyhtiön (viestintä- ja vastuullisuustiimin) käyttöön. Tarpeellisia henkilötietoja voivat olla muun muassa nimi, henkilön edustama yritys/yhdistys, sähköpostiosoite ja paikkakunta. Lidl käsittelee henkilötietoja ainoastaan sponsorointi@lidl.fi -osoitteen kautta tapahtuvassa yhteydenpidossa sekä yhteydenoton sisällön käsittelemiseksi. Henkilötietoja voidaan luovuttaa kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön sallimin ja velvoittamin tavoin.

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta rekisterinpitäjän konsernin ulkopuolelle, ellei se ole tarpeen edellämanittujen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien kannalta, kuten rekisteröidyn yhteydenoton mukaisen asian selvittämiseksi. Henkilötiedot säilytetään niin kauan kuin ne ovat tarpeellisia yhteydenoton sisällön käsittelemiseksi ja yhteydenpidon suorittamiseksi. Lue lisää tietosuojaperiaatteistamme: https://www.lidl.fi/fi/tietosuoja.htm.

Mikäli edustat ruoka-apua jakavaa järjestöä, voit kysyä yhteistyömahdollisuudesta paikallisesta Lidl-myymälästä.