Tutkimustemme ja saamamme asiakaspalautteen perusteella suomalaiset arvostavat kotimaisuutta. Erityisesti kasvikset, maitotuotteet, liha ja kala sekä leipä halutaan läheltä.

Osaan tuotemerkeistämme sisältyy lupaus tuotteen kotimaisesta valmistuksesta tai kotimaisista raaka-aineista. Yli puolet myymistämme tuotteista on ostettu kotimaisilta tavarantoimittajilta.

Haluamme antaa panoksemme suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseen. Edistämme kotimaisten tuotteiden myyntiä ja kansainvälistymistä.

Myllykivi-tuoteperheessä korostuu suomalaisuus

Lidlin Myllykivi-tuoteperheen kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa. Tuotteissa korostuvat meille suomalaisille tutut viljatuotteet: kaurahiutaleet, piirakat, neljän viljan hiutaleet, mannasuurimot, ruisnäkkileivät, hapankorput, ruisnapit, varrasleipä sekä muun muassa kanelikorput ja rinkelit. Lisäksi tuotteissa on gluteenittomia kauratuotteita ja jauhoja.

Myllykivi on Lidlin oma merkki

Lidlin valikoimasta noin 75 prosenttia on omia merkkejä. Sekä omissa merkeissä että teollisuuden merkeissä on kotimaisia ja kansainvälisiä tuotteita.

Uuden tuotteen luominen alkaa aina laadusta. Tuotteen laatu ja reseptiikka määritellään yhdessä valmistajan kanssa. Lidlille tuotteita valmistavat useat kotimaiset ja kansainväliset valmistajat.

Kaupan merkit ovat edullisempia, koska huolehdimme itse niiden tuotekehityksestä ja markkinoinnista. Tuotteita valmistetaan kerralla suuria määriä, mikä on tehokasta ja säästää rahaa.

Myllykivi Neljän viljan hiutale on lähiruokaa

Myllykivi Neljän viljan hiutale

Myllykivi Neljän Viljan hiutaleet ovat kirjaimellisesti ruokaa omasta maasta. Tuotteen valmistuksessa on käytetty pelkästään suomalaista viljaa. Tuote valmistetaan Hyvinkäällä Myllyn Parhaan tehtaalla. Kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt viljat ovat peräisin Uudenmaalta eli noin 150 km säteeltä. Kun raaka-aineita ei tarvitse tuoda kaukaa, niin luonto säästyy.

Asiakkaalle raaka-aineiden kotimaisuus ja kotimainen valmistus ovat tärkeitä valintakriteereitä erityisesti suomalaisille tutuissa tuotteissa, kuten puurossa. Puuro on olennainen osa suomalaisten arkiruokaa. Se kuuluu kaiken ikäisten ruokavalioon ja on lunastanut paikkansa niin aamiaisella, lounaalla kuin iltapalallakin. Puuron terveyttä edistävät tekijät pitävät kotimaisen puuron lautasillamme vielä pitkään.