Kotimaisia kasviksia

Puolet kotimaista, puolet maailman makuja

Tuotteet sieltä missä ne parhaiten osataan valmistaa

Kotimainen ruoka on keskeinen osa suomalaisten arkea. Ruokapöytään valitaan mieluiten laadukkaita kotimaisia tuotteita, jolloin tuetaan myös suomalaista työtä ja maataloutta. Puolet myymistämme tuotteista on ostettu kotimaisilta tavarantoimittajilta. Hyllyistämme löytyy tilaa myös kansainvälisten herkkujen parhaimmistolle. Verkostomme kautta parhaat kotimaiset tuotteet voivat päästä ilahduttamaan Lidlin asiakkaita myös muissa maissa. Meillä laadusta ja mausta ei tarvitse tinkiä.

Faktat

Kansainväliset parhaat

Kansainvälisesti valikoimme parhaat tuotteet sieltä missä niitä osataan parhaiten valmistaa. Ranskalaisten perinteikkäät croissantit ja saksalaiset bratwurstit ovat lajinsa parhaita ja siksi osa tuotevalikoimaamme.

Kotimaisuus näkyväksi

Suomalaisista tuotteistamme löytyvillä sinivalkoisilla kotimaisuusmerkeillä suomalaisen tuotteen valitseminen on vaivatonta.

Yli puolet kotimaista

Myymistämme elintarvikkeista joka toinen on ostettu kotimaiselta tavarantoimittajalta. 16 vuoden aikana olemme panostaneet kotimaisuuteen ja viisinkertaistaneet suomalaisten tavarantoimittajiemme määrän.