Lidlin ja Leijonien logo.

Tukea jääkiekkoharrastukseen

Hupparilla hyväntekeväisyyttä

Lahjoituksen luovutus Finkey Foundationille.

Tuemme vuosittain useita hankkeita ja erityisesti panostamme lasten ja nuorten liikunnallisiin harrastuksiin. Keväällä 2021 kerroimme yhteistyöstämme suomalaisbrändi Makian kanssa, joka suunnitteli Lidlissä kesällä myyntiin tulleet uniikit katumuotihupparit. Tavoitteena oli innostaa ihmiset mukaan urheiluhuumaan ja tehdä samalla hyväntekeväisyyttä, sillä jokaisesta myydystä hupparista 10 prosenttia myyntihinnasta lahjoitettiin suoraan lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

Lahjoitimme huppareilla kerätyt tuotot Jääkiekkoliiton alaiselle Finkey Foundation -rahastolle, joka tukee vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jääkiekkoharrastusta. Lahjoituspotiksi kertyi yhteensä 40 000 euroa.

Olemme Jääkiekkoliiton ja Leijonien pääyhteistyökumppani

Leijona-pelaajat halaavat toisiaan jäällä.

Jääkiekko on Suomen seuratuimpia urheilulajeja ja Lidl haluaa olla omalta osaltaan mukana tukemassa suomalaista urheilua ja kulttuuria. Vuonna 2021 solmimme Jääkiekkoliiton kanssa yritysyhteistyösopimuksen, joka kattaa liiton lisäksi yhteistyön miesten A-maajoukkueen sekä naisten, nuorten ja tyttöjen maajoukkueiden kanssa.

Jääkiekkoliiton aktiivisena yhteistyökumppanina tuemme pelaajien terveellistä elämäntapaa. Innostusta harrastuksen ja terveellisten elämäntapojen pariin voi saada yhteiskunnan eri toimijoilta - vaikka kaupaltakin. Junioritoiminta on merkittävä osa yhteistyötämme Jääkiekkoliiton kanssa.