Lapsi pelaa jääkiekkoa

Eväitä Elämälle

Lidlin pulloautomaatilla voi tehdä hyvää

Lapset askartele

Lidlin pullonpalautuskoneilla voi lahjoittaa panttirahat hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohteena on Pelastakaa Lapset -järjestön Eväitä Elämälle -ohjelma. Lahjoituksilla tuetaan vähävaraisissa perheissä elävien lasten harrastamista.

Näin lahjoitat:

  1. Syötä pullot ja tölkit automaattiin tavalliseen tapaan.
  2. Valitse automaatin näytöltä LAHJOITUS.
  3. Valitse automaatin näytöltä VAHVISTA LAHJOITUS.
  4. Saat kuitin lahjoituksesta.

Kiitos kun autat lasta saamaan harrastuksen!

Lahjoita lapselle harrastus

lapsi pelaa jääkiekkoa

Lidlin pulloautomaateilla lahjoituskohteeksi on valittu Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelma. Ohjelmassa tuetaan vähävaraisissa perheissä elävien lasten opiskelua ja harrastamista. Harrastustuki on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, joiden harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi. Automaatilla lahjoitetut rahat tilitetään järjestölle lyhentämättöminä.

– Koronakriisi on lisännyt lasten ja nuorten eriarvoistumista. Erityisen haastavassa asemassa ovat vähävaraisissa perheissä elävät lapset. Jokaisella lapsella tulisi olla mahdollisuus harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Lidlin asiakkaiden tekemillä lahjoituksilla mahdollistetaan yhä useammalle lapselle harrastamisen riemu, sanoo Pelastakaa Lapset ry:n Heli Le.