Lidl myymälä

Osana yhteiskuntaa

Työllistämistä ja yhteiskunnallista osallistumista

Haluamme olla osa suomalaista yhteiskuntaa ja tehdä osamme suomalaisen hyvinvoinnin puolesta. Investoimme Suomeen, rakennamme uusia myymälöitä, työllistämme henkilökuntaa ja maksamme yhteisöveromme Suomeen. Talousvaikutukseltamme olemme samassa sarjassa Forssan kaupungin kanssa.

Haluamme olla mukana suomalaisten arjessa. Tuemme mm. satoja paikallisia urheiluseurojen tapahtumia eri puolilla Suomea ja sponsoroimme suomalaisia yksilöurheilijoita Lidl All Stars -ohjelman kautta.

Tekojamme

Lahjoituksia ja ruoka-apua Hangosta Sodankylään

Tuemme vuosittain lukuisia paikallisia hankkeita ja tapahtumia pääasiassa tuotelahjoituksin. Haluamme panostaa erityisesti lasten, nuorten ja perheiden arkeen sekä liikunnallisiin harrastuksiin.

Lidl All Stars -urheilijaohjelma tähtää huipulle

Lidlin kunnianhimoinen tavoite on nostaa Suomi takaisin huippumaiden kärkeen. Siksi perustimme vuonna 2017 rajoja rikkovan Lidl All Stars -urheiluohjelman jossa tulevaisuuden urheilijalupaukset saavat tuekseen kannustavan tukipaketin.

Yhteiskuntataidot haltuun mini-Lidlissä

Osaksi yhteiskuntaa kasvetaan. Kannamme kortemme kekoon kehittääksemme suomalaislasten yhteiskuntataitoja toimimalla osana Taloudellinen tiedotustoimisto TATin Yrityskyliä.

Puolet kotimaista, puolet maailman makuja

Kotimainen ruoka on keskeinen osa suomalaisten arkea. Ruokapöytään valitaan mieluiten laadukkaita kotimaisia tuotteita, jolloin tuetaan myös suomalaista työtä ja maataloutta. Puolet myymistämme tuotteista on ostettu kotimaisilta tavarantoimittajilta.

Tee hyvää palautuspulloilla

Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelma tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja harrastamista. Lidlissä Eväitä elämälle -ohjelmaa voi tukea osallistumalla pulloautomaatilla palautusarpajaisiin.