Hevituotteista tehty sydän vihreällä pohjalla.

Terveellistä ja vastuullista vegeä

Tiesitkö, että vaihtamalla edes osan lihasta kasviksiin voi omia kasvihuonepäästöjään pienentää merkittävästi? Kasvipohjaisilla tuotteilla kun on luonnostaan pienemmät päästöt kuin liha- ja maitotuotteilla. Ympäristöä vähemmän kuormittava kasvipainotteinen ruokavalio on myös hyväksi terveydelle.

Vegan V-Label -merkki ja Lidlin oma Vegaaninen-merkintä.

Tammikuu on perinteisesti aikaa uusien asioiden kokeilulle ja terveellisille elämäntavoille. Samaan aikaan vietetään veganuarya, jonka tavoitteena on rohkaista ihmisiä kokeilemaan vegaanista elämäntapaa. Haluamme omalta osaltamme osallistua veganuaryn viettoon kannustamalla kokeilemaan terveellisempiä ja ympäristöystävällisempiä tuotteita.

Vastaamme kasvipohjaisten tuotteiden nousevaan suosioon kasvavalla valikoimalla kasvis- ja vegaanituotteita. Vegaaniruokavalioon sopivia vaihtoehtoja liha- ja maitotuotteille sekä valmisruoille auttaa löytämään myymälöissä vege-merkitty hylly, hintakylttien Vegaaninen-merkintä sekä pakkauksien tuttu Vegan V-Label -merkki. Vegan-merkki takaa, että tuotteessa ei ole käytetty eläinperäisiä raaka-aineita eikä sitä ole testattu eläimillä.

Aineksemme veganuaryn viettoon

Helpot kasvipohjaiset vaihtoehdot ruoanlaittoon

Tuotteet, jotka ovat hyviä sekä sinulle että planeetalle

Vegaanin superfoodit

Hiilineutraalit ja vegaaniset Vemondo-tuotteet

Vegaanista ja hiilineutraalia

Lusikoita täynnä marjoja ja pähkinöitä.

Vemondo on oma kasvistuotteiden hiilineutraali tuoteperheemme. Suuri osa tuotteista on myös vegaanisia. Vemondojen tuotannossa kiinnitetään erityisesti huomiota ympäristövaikutusten minimointiin ja tuotannosta syntyvät päästöt on hyvitetty – mikä tekee tuotteista hiilineutraaleja. Tuotteiden päästöt hyvitetään sertifioiduissa ilmastonsuojeluprojekteissa. Lue lisää hiilineutraaleista tuotteistamme täältä.

Vemondo-tuotteet ovat tunnustettu erinomaisiksi vaihtoehdoiksi eläinperäisille tuotteille. Tuotemerkkimme voitti kaksi kategoriaa ProVeg Internationalin V-Label Awardseissa syksyllä 2021. Olimme paitsi asiakkaiden suosikki, myös vastuullisuuskategorian paras.

Tavoitteena Suomen vastuullisin ostoskassi

Tavoitteena Suomen vastuullisin ostoskassi.

Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla se kauppa, josta löydät Suomen vastuullisimman ostoskassin nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme puolestasi, että tuotteiden raaka-aineet ovat sertifioituja ja pakkaukset fiksuja. Lisäksi tarjoamme laajan kattauksen terveellisiä tuotteita ja teemme aktiivisesti töitä ilmaston eteen.