Ravitsevia valintoja, tuotekehitystä maku edellä

Laadukas tuote on maukas, ravitseva ja tekee hyvää terveydellesi. Jotta ostoskorisi sisältö olisi hinta-laatusuhteeltaan huippuluokkaa, kehitämme tuotteistamme ravintoarvoiltaan entistä parempia.

Tavoitteenamme on vähentää omien merkkiemme valikoimassa suolan ja sokerin määrää 20 prosentilla vuoteen 2025 mennessä. Vältämme tuotteissamme kovetettujen rasvojen käyttöä mahdollisuuksien mukaan. Tavoitteisiin pääsemme hiomalla reseptiikkaa ja tarjoamalla entistä terveellisempiä pakkauskokoja ja tuotevaihtoehtoja.

Tavoitteet

Sopivat pakkauskoot

Tarjoamme terveellisempiä vaihtoehtoja ja pienennämme paljon energiaa sisältävien tuotteiden pakkauskokoja, jolloin turhan suolan ja sokerin saanti vähenee.

Tuotekehitystä maku edellä

Kehitämme omia tuotemerkkejämme koko ajan maku edellä. Kehittämällä samalla tuotteiden ravitsemussisältöä voimme auttaa asiakkaitamme syömään terveellisemmin.

20 % vähemmän suolaa ja sokeria

Vuoteen 2025 mennessä suomalaiset kuluttavat omien merkkiemme tuotteiden kautta 20 prosenttia vähemmän sokeria ja suolaa.

Pohjolan Meijeri maito ja piimä Sydänmerkki

Sydänmerkki helpottaa terveellisten valintojen tekemistä

Otimme Sydänmerkin käyttöön omien merkkiemme tuotteissa toukokuussa 2019. Sydänmerkki tulee noin kahteensataan tuotteeseemme: ensimmäiseksi osaan Pohjolan Meijerin maito- ja piimätölkeistä sekä Kanamestarin broilerituotteista. Myöhemmin Sydänmerkki nähdään useissa lihatuotteissa, leivissä, vilja- ja lihavalmisteissa sekä rasvoissa ja valmisruoissa.

Sydänmerkistä tunnistaa elintarvikkeen, jonka rasva on hyvälaatuista ja suolan määrää on vähennetty. Sydänmerkki on hyvin tunnettu ja luotettava merkki, jonka avulla helpotamme terveellisten valintojen tekemistä

Sokerin ja suolan vähennystalkoot

Ravitsemuslinjauksemme

Ravitsemuslinjauksessamme kuvailemme yksityiskohtaisesti, miten panostamme ravitsemukselliseen laatuun omien merkkiemme tuotteissa. Pyrimme vähentämään elintarvikkeidemme sokeri- ja suolapitoisuutta, parantamaan tuotteidemme rasvahappokoostumusta ja kaiken kaikkiaan tarjoamaan asiakkaillemme terveellisempiä vaihtoehtoja.