Tuotepakkauksia ja ruoka-annoksia vihreällä taustalla.

Hiilineutraalit tuotteet valikoimassamme

Autamme sinua tekemään parempia valintoja

Ruokavaliolla on merkittävä vaikutus jokaisen ihmisen hiilijalanjälkeen. Jatkossa tarjoamme pysyvän valikoiman hiilineutraaleja kasvistuotteita, joiden tuotannosta muodostuvat päästöt on hyvitetty.

Oman merkkimme Vemondon tuotteet ovat olleet hiilineutraaleja huhtikuusta 2021 lähtien ja merkin valikoima kasvaa kuluvan vuoden aikana. Vemondo-tuotteiden lisäksi omien merkkiemme tuotteista hiilineutraaleja ovat esimerkiksi Next Level -tuotteet, Oattis-kauraruoka, Cien Nature -tuotteet sekä valikoidut käyttötavarat.

Näin hyvitämme hiilijalanjälkemme

Suurin osa hiilijalanjäljestämme syntyy tuotteiden valmistuksessa. Hiilineutraalien tuotteiden osalta hyvitämme tuotannosta syntyvät päästöt. Päästöjen hyvittämiseksi osallistumme Gold Standard -sertifioituihin ilmastonsuojeluprojekteihin.

Päästömme hyvitetään kolmessa eri projektissa:
• Uusitutuvan energian projekti Intiassa, jossa aurinkopuistolla luodaan uusia työpaikkoja ja kehitetään paikallista infrastruktuuria
• Puhtaan juomaveden projekti Eritreassa, jossa varmistetaan puhtaan juomaveden saanti ja kunnostetaan viallisia kaivoja
• Uudelleenmetsittämisen projekti Ugandassa, jossa uudelleenistutetaan 10 000 hehtaaria puuttomia alueita ja säilytetään sekä palautetaan lajien ja ympäristön monimuotoisuutta.

Poimintoja hiilineutraaleista tuotteistamme

Vaaleanvihreä Oattis maustamaton kauraruoka -purkki valkoisella taustalla

Oattis maustamaton kauraruoka

Vemondo gluteeniton Pizza Margerita -laatikko

Vemondo gluteeniton Pizza Margerita

Vemondo kasvipohjainen mantelijuoma -pullo

Vemondo kasvipohjainen mantelijuoma

Vemondo kaurajuomapullo.

Vemondo kasvipohjainen riisi-kookosjuoma

Vemondo luomu kaurajuomapurkki.

Vemondo luomu kaurajuoma

Next Level -vegejauhis.

Next Level -vegejauhis

Tavoitteena Suomen vastuullisin ostoskassi

Tavoitteena Suomen vastuullisin ostoskassi.

Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla se kauppa, josta löydät Suomen vastuullisimman ostoskassin nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme puolestasi, että tuotteiden raaka-aineet ovat sertifioituja ja pakkaukset fiksuja. Lisäksi tarjoamme laajan kattauksen terveellisiä tuotteita ja teemme aktiivisesti töitä ilmaston eteen.