Reilua peliä ja yhdessä kehittymistä

Noudatamme hyviä kauppatapoja aina yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Suuren kansainvälisen yrityksen tytäryhtiönä ja merkittävänä toimijana Suomen kaupan alalla velvollisuutemme on varmistaa, että omat kauppakäytäntömme ovat lakien ja hyvien kauppatapojen mukaisia. Reiluilla toimintaperiaatteilla varmistamme, että myös yhteistyökumppaneillamme on edellytykset pitkäjänteiseen kestävään liiketoimintaan. Vastustamme korruptiota kaikessa toiminnassamme ja sovimme asioista selkeästi välttääksemme väärinymmärrykset ja väärinkäytökset.

Tavoitteet

  • Lahjomatonta liiketoimintaa. Emme ota vastaan henkilökohtaisia lahjoja yhteistyökumppaneiltamme. Emme myöskään itse anna henkilökohtaisia lahjoja liikekumppaneillemme. Liiketoimintamme perustuu sopimuksiin ja kumppaneiden yhteiseen etuun, ei henkilökohtaisiin etuihin.
  • Luotettava yhteistyökumppani. Haluamme olla houkutteleva yhteistyökumppani suomalaisille ja kansainvälisille tavarantoimittajille. Sovimme asioista selkeästi ja pidämme kiinni siitä mikä on sovittu.
  • Kasvua ja kehittymistä yhdessä. Olemme kasvaneet Suomessa yhdessä pitkäaikaisten tavarantoimittajiemme kanssa. Olemme ylpeitä, kun olemme saaneet esitellä heidän tuotteitaan myös kansainvälisille kollegoillemme.

Faktat

Laatukriteerit kehittävät toimintaa

Vaadimme kaikilta omien merkkiemme tuotteita valmistavilta tuotantolaitoksilta ja hedelmä- ja vihannestuottajilta laatusertifiointia. Kansainväliset laatuvaatimuksemme ovat auttaneet useita kumppaneitamme kehittämään heidän omaa toimintaansa.

Pitkäaikaisia kumppanuuksia

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti uusilla tuotteilla ja kokeilemme mielellämme uutta. Silti joka kolmas suomalainen tavarantoimittajamme on matkannut kanssamme jo yli 10 vuotta.

Sähköinen ilmoituskanava

Käytössämme on kanava, jonka kautta voi nimettömästi ilmoittaa liiketoimintaamme liittyvistä väärinkäytösepäilyistä. Ilmoitus voi koskea esim. lahjontaa, kilpailulain vastaista toimintaa, petoksia tai kavalluksia.