XXX

Myrkytöntä muotia

Meille on tärkeää, että myymämme tekstiilit ja kengät ovat turvallisia käyttäjilleen eivätkä kuormita ympäristöä tarpeettomasti. Kemikaaleja ja vettä käytetään kenkä- ja tekstiilituotannossa esimerkiksi tuotteiden värjäykseen ja viimeistelyyn. Tekstiilien ja kenkien tuotannon ympäristövaikutuksia voidaan pienentää merkittävästi kestävillä tuotantotavoilla.

Vähentääksemme kemikaaleista johtuvaa ympäristön ja ihmisten rasitusta, liityimme ympäristöjärjestö Greenpeacen Detox-sitoumukseen vuonna 2014. Olemme sen jälkeen tehneet työtä sen eteen, että tekstiilien ja kenkien tuotannossa vielä yleisesti käytettävät mutta ympäristölle haitalliset kemikaalit korvataan vuoteen 2020 mennessä turvallisemmilla vaihtoehdoilla omien tuotemerkkiemme toimitusketjuissa.

Tavoitteet

lrb.ecology

Luupissa koko tuotantoketju

Pyrimme eroon tekstiilien ja kenkien tuotannossa normaalisti käytettävistä mutta ympäristölle haitallisista kemikaaleista koko tuotantoketjussa raaka-aineen tuotannosta aina valmiiseen tuotteeseen saakka.

lrb.detergent

Eroon haitallisista kemikaaleista vuoden 2020 loppuun mennessä

Luovumme Greenpeacen määrittelemistä, ympäristölle haitallisista kemikaaleista kenkien ja tekstiilien tuotannossa vuoden 2020 loppuun mennessä.