Tuotteemme toimitetaan jakelukeskuksista myymälöihin

Reilu toimitusketju

Yhteistyökumppanuus on reilua peliä

Vaalimme pitkäaikaisia suhteita tavarantoimittajiemme ja palveluntarjoajiemme kanssa. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani, sovimme asioista selkeästi sekä pidämme sovitusta kiinni. Pidämme kiinni hyvistä kauppakäytännöistä, jotta myös yhteistyökumppaneillamme on mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa yhdessä kanssamme.

Teemme yhteistyötä monen suomalaisen pienen ja keskisuuren yrityksen kanssa. Kansainvälisenä isona toimijana meidän toimitusketjut ulottuvat maapallon ympäri.

Tekojamme

Kunnioitamme ihmisoikeuksia kaikessa toiminnassamme

Lidlin toimitusketjut ulottuvat viidelle eri mantereelle ja ne koostuvat itsenäisistä tavarantoimittajista sekä heidän työntekijöistään. Pyrimme pienentämään riskejä arvioimalla ihmisoikeusvaikutuksia eri toimitusketjuissa, auditoimalla tavarantoimittajiamme ja panostamalla sertifiointeihin.

Mistä Lidlin vaatteet ja kengät tulevat

Lidl on kansainvälisesti merkittävä tekstiilien, kenkien ja muiden käyttötavaroiden valmistuttaja. Suomessakin myymme vuoden aikana omien merkkiemme alla satoja erilaisia vaatekappaleita. Tiedostamme vastuumme tilaajana ja siksi panostamme kestävämpien tuotanto-olojen kehittämiseen sekä kerromme avoimesti, missä tekstiilimme ja kenkämme on valmistettu.

Reilua peliä ja yhdessä kehittymistä

Noudatamme hyviä kauppakäytäntöjä aina yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Reiluilla toimintaperiaatteilla varmistamme, että myös yhteistyökumppaneillamme on edellytykset pitkäjänteiseen kestävään liiketoimintaan.

Myrkytöntä muotia

Luovumme Greenpeacen määrittelemistä, ympäristölle haitallisista kemikaaleista kenkien ja tekstiilien tuotannossa vuoden 2019 loppuun mennessä.

Bangladeshin tekstiilitehtaat

Olemme vuodesta 2008 lähtien tehneet yhteistyötä saksalaisen kehitysyhteistyöjärjestön GIZ:n kanssa parantaaksemme Bangladeshin tekstiilitehtaiden työntekijöiden työoloja. Lidl on myös mukana tekstiilitehtaiden palo- ja rakennusturvallisuutta parantavassa, kansainvälisessä Bangladesh Accord -sopimuksessa.