Vähittäiskaupassa toimitusketjut ovat usein pitkiä ja niihin osallistuu toimijoita ja yrityksiä eri maista. Mitä moninaisempia toimitusketjut ovat, sitä suurempi on riski, että niissä piilee ihmisoikeudellisia ongelmia.

Kunnioitamme ihmisoikeuksia kaikessa toiminnassamme ja edistämme niiden toteutumista. Teemme järjestelmällistä työtä tunnistaaksemme riskejä toimitusketjuissamme ja puutumme epäkohtiin.

Vaalimme pitkäaikaisia suhteita tavarantoimittajiemme ja palveluntarjoajiemme kanssa. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani, sovimme asioista selkeästi ja pidämme sovitusta kiinni.

Reilua peliä ja yhdessä kehittymistä

Kättely

Pidämme kiinni hyvistä kauppakäytännöistä, jotta yhteistyökumppaneillamme on mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa yhdessä kanssamme.

Vastustamme korruptiota kaikessa toiminnassamme ja sovimme asioista selkeästi välttääksemme väärinymmärrykset ja väärinkäytökset.

Mistä Lidlin käyttötavarat tulevat?

Vihreä maailmankartta

Olemme kansainvälisesti merkittävä tekstiilien, kenkien ja muiden käyttötavaroiden valmistuttaja. Suomessakin myymme joka vuosi tuhansia erilaisia vaatteita ja käyttötavaroita.

Katso tästä, missä omien merkkiemme käyttötavarat on valmistettu.