Lidl-myymälän julkisivu

Lidl yrityksenä

Vuodesta 2002 lähtien olemme tarjonneet Suomessa kattavan valikoiman kotimaisia herkkuja ja kansainvälisiä huipputuotteita heille, jotka haluavat tehdä ostoksensa helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Kestävät arvot ja menestys kulkevat käsi kädessä

Kansainvälisenä yrityksenä meillä on erityinen vastuu toimia esimerkillisesti. Yksinkertaiset ja asiakaslähtöiset toimintatavat, resurssien vastuullinen käyttö sekä asiakkaiden, työntekijöiden ja liikekumppaneiden kunnioittaminen ovat päivittäisen toimintamme perusta. Nämä arvot on määritelty perusarvoissamme sekä johtamis- ja toimintaperiaatteissamme.

Huomioimme päivittäisessä työssämme taloudellisen ja sosiaalisen vastuun sekä ympäristövastuun. Olemme saaneet Top Employer -sertifikaatin merkiksi erinomaisesta työnantajuudestamme Suomessa. Koska Lidl on menestynyt työnantajana myös muualla Euroopassa, meillä on myös Top Employer Eurooppa -sertifikaatti.

Yrityksemme perusarvot kuvastavat Lidlin henkeä ja ne konkretisoituvat yrityksemme toimintaohjeissa ja johtamisperiaatteissa. Ne tarjoavat luotettavat ja innostavat puitteet työllemme myymälöissä, jakelukeskuksissa ja pääkonttorilla. Lidl kunnioittaa kaikessa toiminnassaan kulttuurien moninaisuutta sekä tunnustaa niiden arvot ja perinteet. 

picture

Lidlin historia - yksinkertainen resepti menestykseen

Suomen ensimmäiset kymmenen Lidl-myymälää avattiin elokuussa 2002. Nyt yli 180 myymälän verkostomme ulottuu Hangosta Sodankylään. Jakelukeskuksemme Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä toimittavat tuotteet kaikkiin myymälöihimme tuoreina ja ajoissa viikon jokaisena päivänä. Taustalla tukemassa on pääkonttorimme Espoossa. Yhteensä Lidl Suomi työllistää 5300 kaupan alan ammattilaista, joille on tarjolla huikeita kehitysmahdollisuuksia sekä kotimaassa että muissa Lidl-maissa.

Lidl on saksalainen perheyhtiö, jonka juuret ovat 1930-luvulla Lounais-Saksassa perustetussa elintarvikkeiden tukkukaupassa. Nykyään Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista: myymälöitä on jo 28 Euroopan maassa ja Yhdysvalloissa on avattu ensimmäiset myymälät kesällä 2017. 

Lue lisää Lidlin historiasta